undefinedHenrietta Barnett School

Combining modern facilities with school tradition

Their new library needed to be an all-encompassing, fully-integrated facility for the modern age, featuring a mix of furniture types to suit both formal and informal study, individual and small group study, whilst still retaining a strong sense of the school, with its history, traditional features and core values remaining intact. 

The key to the project was to match the ambition of the refurbishment and historical importance of the school with its educational imperatives, whilst offering high-quality products and excellent value for money. Because of this, a highly bespoke solution was required. Julian Glover and Jonathan Hawkins from our design team worked closely with Architect Richard Paynter and a team from the school to determine how the desired look could be achieved at a realistic cost.